Terug naar overzicht

Bijzonder vormgegeven schuurwoning

Bentelosestraat 83, 7495 PM Ambt Delden
€ 745.000 (Erfpacht)
Terug naar overzicht
Plan bezichtiging
Overzicht
Omschrijving
Plattegrond
Kaart
Kenmerken
  • Inhoud: 728 m3
  • Woonoppervlakte: 196 m2
  • Kavel: 2485 m2
  • Kamers: 5
  • Slaapkamers: 3
Korte omschrijving

Net buiten het pittoreske stadje Delden, in de fraaie landelijke omgeving ligt deze bijzondere schuurwoning (bouwjaar 2015) met halfvrijstaand bijgebouw gesitueerd op een authentiek boerenknooperf “Erve Wienerbraak”. Het geheel is een bijzonder plaatje en u zult hier het hele jaar door genieten van de weidse omgeving en het gemak van de voorzieningen op korte afstand…. Lees meer

Volledige omschrijving

Net buiten het pittoreske stadje Delden, in de fraaie landelijke omgeving ligt deze bijzondere schuurwoning (bouwjaar 2015) met halfvrijstaand bijgebouw gesitueerd op een authentiek boerenknooperf “Erve Wienerbraak”.

Het geheel is een bijzonder plaatje en u zult hier het hele jaar door genieten van de weidse omgeving en het gemak van de voorzieningen op korte afstand. Erve Wienerbraak behoort tot landgoed Twickel en is in erfpacht uitgegeven. De canon wordt jaarlijks geïndexeerd volgens het CPI, in 2025 zal er een herziening van de canon plaatsvinden.

Ligging
De woning ligt in het tot verbeelding sprekende buitengebied rond de stad Delden aan de doorgaande weg naar Bentelo. De kern van Delden met zijn sfeervolle straatjes, galerieën en winkeltjes is binnen mum van tijd (enkele fietsminuten) bereikbaar, verder is er een divers aanbod op gebied van onderwijs, horeca, sport en openbaar vervoer. Het erf behoort tot Landgoed Twickel, een ware toeristentrekker met het befaamde kasteel, fraaie tuinen en wonderschone landschapspark bestaande uit diverse akkers en weilanden, bossen, houtwallen en meanderende beekjes. Heerlijk om hier rond te lopen of te fietsen.

De woning
De schuurwoning is gebouwd in 2015 in de vorm van de kenmerkende Twickelschuren, waarbij de zwarte gevelbetimmering en overhangende topgevels het gebouw een bijzonder aanzien geven. Het geheel is uitermate goed geïsoleerd en voorzien van een natuurstenen vloer met vloerverwarming (energielabel A) wat zorgt voor een warm en comfortabel gevoel.
De inhoud bedraagt 728 m³ en de gebruiksoppervlakte wonen bedraagt 196 m².

De indeling is als volgt:
Entree/hal met garderobe, meterkast en toegang tot een werkkamer/kantoor/slaapkamer. De hal is zeer ruim en met een glazen pui afgescheiden van het woongedeelte. De woonkamer heeft een aangenaam formaat, biedt ruimte aan zit- en eetgelegenheid en heeft rondom een prachtig zicht over de achterliggende landerijen. In open verbinding met de woonkamer is een moderne op maat gemaakte woonkeuken gesitueerd welke voorzien is van een inbouwkeuken met diverse apparatuur en een zeer bijzonder natuursteenblad. Aangrenzend is er een bijkeuken voorzien van achterentree. In deze ruimte bevind zich een CV-ketel, een opstel mogelijkheid voor witgoed en een uitstortgootsteen.
De verdieping is bereikbaar met een open trap vanuit de woonkamer. De overloop is voorzien van een inbouwkast en heeft een fraaie lichtinval dankzij meerdere dakvensters. Er zijn 3 slaapkamers waaronder een royale masterbedroom en een moderne badkamer voorzien van royaal ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet. Dakvensters geven een mooi zicht op de sterrenhemel.

Het erf
Het erf is eenvoudig ingericht, passend bij de kenmerken van een boerenerf en het Twentse landschap. Ruime gazons en enkele terrassen rondom de woning, alles is aangelegd vanuit de gedachte zoveel mogelijk te kunnen genieten van het mooie uitzicht. Voor de woning is voldoende ruimte aanwezig voor het parkeren van meerdere auto’s. Zowel de inrit als de open ruimte voor de woning is gezamenlijk met de buren in gebruik, hetgeen ook geldt voor het onderhoud.

Bijgebouw
Op het perceel staat een ruim bijgebouw waarvan de helft (circa 106 m²) behoort bij deze schuurwoning. De schuur welke voorzien is van een bergzolder biedt volop mogelijkheden voor tal van hobby’s, berging en het houden van wat hobbydieren.

Deze presentatie is informatief en geheel vrijblijvend. Tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Plattegrond
Bekijk aanbod
Volg ons